20 jarig bestaan bedrijf cadeau. Een mooi jubileum cadeau wanneer een bedrijf 20 jaar bestaat.  U wilt  het bedrijf feliciteren met het 20 jaar jubileum bedrijf, maar zoekt nog naar een geschenk dat bijblijft? Overweeg dan het bestellen van een geschenk in de vorm van een bronzen beeld.

Hiermee weet u in ieder geval zeker dat uw cadeau eruit zal springen en de basis zal zijn voor het creëren van nieuwe herinneringen. Een bronzen beeld staat namelijk voor zoveel meer dan het jubileum cadeau bedrijf alleen. Respect, verbondenheid en kwaliteit zijn eigenschappen die verenigd zijn in al onze bronzen exemplaren. Ontdek ons ruime assortiment met altijd het juiste cadeau voor 20 jarig bestaan bedrijf.

Bekijk onze categorieën 20 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Een origineel 20 jaar bedrijfskado groot of klein

U ziet in onze webshop dat er vele thema’s zijn om uit te kiezen, net als tal van verschillende designs. Het gaat er vooral om dat het beeld dat u uiteindelijk bestellen zult, het gewenste gevoel oproept. Kies uit de diverse bronzen beelden met een zeer realistisch karakter, of juist abstract van vorm zijn.

Grofweg gezien heeft u de keuze uit kleine en grote cadeaus voor 20-jarig bestaan bedrijf. Terwijl de kleine kunstwerken gemakkelijk verplaatst kunnen worden en dus ook praktisch zijn, zijn de grote bronzen beelden een stuk imposanter om te zien. Onthoud in elk geval dat het niet zo is dat hoe groter het beeld is, hoe duidelijker het de boodschap verkondigd die u over wilt brengen. Soms is klein zelfs veelzeggender.

Een beeld op maat ter ere van het 20 jarig bestaan bedrijf

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of  kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 20 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 20 jaar bedrijfscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of  Kleine beeldjes in opdracht

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 20 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 20 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl