30 jarig bestaan bedrijf cadeau. Een mooi jubileum cadeau wanneer een bedrijf 30 jaar bestaat. Een bedrijf dat alweer 30 jaar meegaat, dat is al reden genoeg voor een feestje. Er zijn waarschijnlijk veel herinneringen om op te halen. Een 30-jarig bestaan bedrijf is niet alleen reden om terug te kijken op alle jaren die voorbij zijn gegaan en om te vieren waar de firma nu staat, maar ook om nieuwe herinneringen te creëren.

Zowel de oude als nieuwe herinneringen kunt u samenvoegen dankzij een cadeau voor 30 jarig bestaan bedrijf. Zo’n jubileum cadeau bedrijf van Bronzen Beelden Winkel is van dermate hoge kwaliteit en heeft zo’n prachtige beeltenis, dat de ontvanger er nog jarenlang veel plezier van zal kunnen hebben.

Bekijk onze categorieën 30 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Origineel 30 jaar bedrijfskado in verschillende groottes

Een cadeau voor 30 jaar jubileum bedrijf vindt u bij ons in uiteenlopende vormen, beeltenissen en groottes. De thema’s hebben echter allemaal te maken met het vieren van een jubileum. Onderwerpen als verbondenheid en samen sterk zijn hier voorbeelden van.

Het is aan u om te bepalen welk thema u het meest aanspreekt om als bronzen beeld te overhandigen. Het is goed om te weten dat elk van de kunstwerken zowel binnenshuis als buiten geplaatst kunnen worden. Terwijl de kleinere geschenken voor 30-jarig bestaan bedrijf met name erg geschikt zijn voor plaatsen op bureau, tafel of kast, zijn het de grotere cadeaus die zeker niet misstaan in een patio of voor de entree van het gebouw.

Een beeld op maat ter ere van het 30 jarig bestaan bedrijf

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of  kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 30 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 30 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of  Kleine beeldjes in opdracht

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 30 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 30 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl