70 jarig bestaan bedrijf cadeau. Een mooi jubileum cadeau wanneer een bedrijf 70 jaar bestaat. Een bedrijf dat 70 jaar geleden is opgericht en nog altijd overeind staat, dat is beslist een jubileum dat gevierd moet worden.

Wilt u het bedrijf een passend en origineel cadeau schenken? Iets dat opvalt en een gevoel van warmte oproept bij de ontvanger? Dan is een bronzen beeld als cadeau voor 70-jarig bestaan bedrijf wat u zoekt. Ga voor de hoogste kwaliteit, een lange levensduur en ruime keuze uit de mooiste met de hand vervaardigde kunstwerken. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van Bronzen Beelden Winkel.

Bekijk onze categorieën 70 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Origineel 70 jaar bedrijfskado

De beelden in ons assortiment zijn voorzien van veel symboliek. Zo tonen ze niet alleen een aansprekende beeltenis, maar is de duurzaamheid ervan ook veelzeggend.

Elk van de werken tonen een thema dat gerelateerd kan worden aan het 70 jaar jubileum van het bedrijf. Denk aan sterke thema’s als verbondenheid. De beelden hebben we beschikbaar in zowel kleine als grote formaten, variërend van enkele centimeters tot objecten tot wel 2 meter hoog.

Een beeld op maat ter ere van het 70 jarig bestaan bedrijf

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of  kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 70 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 70 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of  Kleine beeldjes in opdracht

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 70 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 70 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl