90 jarig bestaan bedrijf cadeau. Een mooi jubileum cadeau wanneer een bedrijf 90 jaar bestaat. Een bedrijf dat al 90 jaar bestaat, daar zijn er niet heel veel meer van tegenwoordig. Des te meer reden dus om er een feest aan te verbinden. Het gebeurt immers ook maar één keer dat dit jubileum gehaald wordt.

Wilt u iets speciaals doen om deze bijzondere gebeurtenis kracht bij te zetten? Dan kiest u voor een bronzen beeld als cadeau voor 90 jarig bestaan bedrijf. Dit is een origineel geschenk, waar u beslist indruk mee zult gaan maken. In het assortiment van Bronzen Beelden Winkel vindt u uitsluitend hoge kwaliteit bronzen beelden onder andere als jubileum cadeau bedrijf.

Bekijk onze categorieën 90 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Origineel cadeau 90 jaar bestaan in verschillende formaten

Een cadeau voor een 90 jaar jubileum bedrijf kunt u zelf overhandigen, of samen met een groep. Als u graag echt uit wilt pakken en iets wilt overhandigen dat ook nog eens prachtig zou staan op een mooie plek binnen (of buiten) het bedrijfspand, dan is het een optie om eens te kijken bij onze grote bronzen beelden.

Deze zijn alleen al indrukwekkend vanwege hun grootte, maar ook qua beeltenis brengen ze het juiste gevoel naar boven. Wilt u liever iets kleiners? Dat kan dat natuurlijk ook. Kies uit de collectie met kleine bronzen beeldjes om hier het cadeau voor 90-jarig bestaan bedrijf te vinden.

Een beeld op maat ter ere van het 90 jarig bestaan bedrijf

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 90 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 90 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of  Kleine beeldjes in opdracht

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 90 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 90 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl