beeldje gezinBeeldje gezin kopen van brons | Bronzen beeld gezin

Een beeldje gezin kopen als symbool. Het gezin is een plek waar liefde heerst, waar problemen worden gedeeld, waar het veilig is en waar gehuild en gelachen wordt. Het is goed voor te stellen dat u een gezinsbeeldje van brons kopen wilt dat uw gezin uitbeeldt of die van een dierbare. Dankzij de hoge kwaliteit van onze bronzen gezinsbeeldjes is het waardevol om te geven en te krijgen.

Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u een beeldje gezin van brons in verschillende vormen. Zowel abstracte kleine beeldjes als meer levensechte bronzen tuinbeelden kunt u bij ons vinden. Alle beelden hebben 2 ouders en 1 of meerdere kinderen. Ze staan statisch naast elkaar of laten juist vreugde en blijdschap zien.

 

beeld gezin kopenBronzen beeld gezin op een sokkel

Het grotere bronzen beeld van een gezin is geschikt voor buiten. Eventueel is een beeld gezin op een sokkel te bevestigen, zodat deze nog meer in het oog springt en een meer centrale plek inneemt. Wij leveren sokkels van o.a. beton, graniet en hardsteen. Wij kunnen tevens het beeld gezin van brons voor u op de sokkel bevestigen en plaatsen in uw tuin. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 

 

 

Beeldje gezin van brons met een tekstplaatje

Wanneer een beeldje gezin is voorzien van een marmerem sokkeltje, dan kan hierop een tekstplaatje op worden aangebracht. Wordt het beeld gegeven naar aanleiding van een speciale gebeurtenis? Dan kan op het tekstplaatje bijvoorbeeld de datum worden geplaatst of een korte tekst. De levertijd inclusief tekstplaatje bedraagt slechts een paar werkdagen.

 

Ook exclusieve gezinsbeeldjes beschikbaar

Wij hebben op dit moment ook 2 exclusieve gezinsbeeldjes beschikbaar. Van deze beeldjes zijn er ieder slechts 99 gemaakt. Bekijk dit beeldje gezin met 1 kind van brons of het beeldje gezin met 2 kinderen.

Beeldje gezin kopen – bestel direct online

U kunt het door u gewenste beeldje gezin direct online bestellen in onze webshop. De levertijd is over het algemeen 1 tot 3 werkdagen. Mocht u vragen hebben over een beeldje gezin kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk hier ons aanbod gezinsbeeldjes