dikke dames beeldjes kopenDikke dames beeldjes kopen van mooi brons | Dikke vrouwen kunst

Dikke dames beeldjes zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Bronzen Beelden Winkel beschikt over een ruim assortiment beeldjes van dikke dames die u online kunt kopen. Naast reguliere dikke dames beeldjes van brons bieden wij ook exclusieve beeldjes aan van dikke dames die in een gelimiteerde oplage zijn gemaakt.

Wat de bronzen dames beeldjes gemeen hebben, is dat ze de vrouwelijke schoonheid benadrukken of juist de kwetsbaarheid van de vrouw laten zien. Ze zijn vaak enigszins uit proportie, maar dat maakt deze dikke vrouwen kunst juist zeer karakteristiek en bijzonder gewild.

 

Bronzen dikke dames beeldjes met sokkel

De dikke dames beeldjes van brons bevatten vrijwel allemaal een sokkel van marmer. Zo kunnen ze gemakkelijk geplaatst worden op de plek van uw voorkeur binnenshuis en een verrijking zijn voor het interieur. Daarnaast is het dankzij de sokkel mogelijk om er een tekstplaatje op te laten maken. Aangezien dikke dames beeldjes vaak cadeau gegeven worden, maakt een tekstplaatje met daarop uw persoonlijke tekst een dikke dames beeldje tot een extra bijzonder cadeau.

 

Levertijd van een dikke dames beeldje

De levertijd van deze beeldjes van dikke dames van brons varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit is afhankelijk van de wens of u wel of geen tekstplaatje wilt laten aanbrengen.

 

Dikke dames beeldje kopen online of na bezichtiging

Bij een dikke dames beeldje kopen boven de € 2.000,00 hoeft u niet direct het volledige bedrag vooraf te betalen. Wij vragen een aanbetaling van 50% van de verkoopprijs indien u het dikke dames beeldje wilt laten bezorgen. Ook kunt u een dikke dames beeldje na bestellen eerst vooraf bekijken in onze showroom in Kampen. Zo kunt u bepalen of u een goed gevoel heeft bij de fontein en of deze u aanspreekt. Dikke dames beelden onder de € 2.000,00 kunt u gemakkelijk en veilig online kopen.

 

Bekijk hier ons aanbod dikke dames beeldjes