Figuratieve beeldenFiguratieve beelden van personen in brons

Die figuratieve beelden die wij aanbieden zijn veelal in een gelimiteerde oplage gemaakt. Meestal zijn er dan van een bepaald bronzen beeld 99 stuks gemaakt. Dit maakt onze figuratieve beelden interessant voor kunst verzamelaars.

 

Beschikbaarheid van een gelimiteerd figuratief beeld

Omdat onze gelimiteerde figuratieve beelden in diverse ateliers in Europa worden tentoongesteld, kan het zo zijn dat wanneer u een bepaald figuratief beeld wilt bestellen, dat deze is uitverkocht. Vraag daarom vrijblijvend naar de beschikbaarheid van het beeld. Dit geldt dus alleen voor figuratieve beelden met een gelimiteerde oplage.

 

Uitgelichte figuratieve beelden

figuratief beeld van bronsFiguratief beeld van drie personen die met elkaar verbonden zijn c.q. elkaar omhelzen. Dit beeld is een beperkte oplage van 99 stuks gemaakt. Meer informatie over dit figuratieve beeld vindt je op onze pagina figuratieve beelden, te bereiken via de onderstaande button.

 

 

 

Figuratief beeldje genaamd ‘Metamorfose’. Dit beeldje is vervaardigd in twee kleuren brons en in een beperkte oplage van 50 stuks gemaakt.Meer informatie over dit figuratieve beeld vindt je op onze pagina figuratieve beelden, te bereiken via de onderstaande button.

figuratief beeld Metamorfose'

 

 

 

 

Ook reguliere figuratieve beelden te koop

Naast exclusieve figuratieve beelden, bieden wij ook divers reguliere bronzen figuratieve beelden aan. U kunt op de afbeelding van het figuratieve beeld klikken om te zien of het beeld in een beperkte oplage is gemaakt of direct te kopen is.

 

Bekijk ons aanbod figuratieve beelden