Bronzen letters kopen tegen de laagste prijsbronzen letters

 

Bronzen letters kunnen gebruikt worden als naamplaat of bijzonder aandenken, zoals een eerste steenlegging. Hieronder vindt u het aanbod van letters van brons van Bronzen Beelden Winkel.

 

Bronzen letters vanaf € 7,95 per stuk!

 

Hoe bronzen letters bevestigd kunnen worden

Aan de achterkant van de bronzen letters zitten gaatjes. Samen met de meegeleverde schroefpennen kunt u gaatjes boren in de stenen of granieten plaat waarna u de bronzen letters met twee componentenlijm vast kunt zetten. Een andere mogelijkheid is om de letters simpel weg op te plakken door ze te verlijmen op het oppervlak.

 

Ook bronskleurige letters tegen de laagste prijs

Naast reguliere bronzen letters leveren wij ook aluminium letters voorzien van een bronskleur. Deze bronskleurige letters zijn haast niet van echte bronzen letters te onderscheiden, echter zijn deze qua prijs goedkoper. Deze aluminium letters worden geanodiseerd waardoor ze niet gaan roesten en verkleuren.

 

bronskleurige letters

 

Voorbeeld van kosten van bronzen letters

De reguliere bronzen letters tot en met 40 mm kosten € 11,95 per stuk. In de afmeting van 45 tot 60 mm € 16,50 per stuk en in de afmeting 70 tot 80 mm € 19,95 per stuk. De aluminium letters in brons kleur kosten € 7,95 per stuk en zijn verkrijgbaar in 20 mm tot 80 mm.

 

Hoe letters van brons bestellen

Wat wij graag van u willen weten is:

  • Gewenste tekst
  • Welk lettertype
  • In welke afmeting

U ontvangt dan van ons een vrijblijvende prijsopgave met een voorbeeld van de door u gewenste tekst in het betreffende lettertype en wat de exacte afmetingen zijn en hoeveel ruimte deze tekst inneemt. Op deze wijze kunt u bepalen of de tekst past op de beschikbare oppervlakte.

 

Beschikbare lettertypes van brons of in bronskleur

Bekijk hieronder de beschikbare lettertypes van brons of in bronskleur. De eerste zes zijn reguliere bronzen letters en de laatste zes zijn bronskleurige letters.

 

Bekijk hier ons aanbod bronzen letters