Cadeau 25 jarig bestaan bedrijf. Een mooi jubileum cadeau wanneer een bedrijf 25 jaar bestaat.  Een bedrijf dat alweer 25 jaar bestaat, dat wordt vaak grootst gevierd met zakelijke relaties, collega’s en werknemers. Ook vrienden en familie mogen natuurlijk niet ontbreken om deze heugelijke mijlpaal mee te vieren.

Staat er een bijeenkomst of feest op de planning, en wilt u niet met lege handen aankomen? Met een bronzen cadeau voor 25-jarig bestaan bedrijf weet u zeker dat u een uniek geschenk aan te bieden heeft. En dat niet alleen, dit zal voor een blijvende herinnering zorgen. Bronzen beelden, zonnewijzers of een plaquette bestelt u bij Bronzen Beelden Winkel vanwege de hoge kwaliteit en het met de hand zijn afgewerkt van alle producten.

Bekijk onze categorieën kado 25 jarig bestaan bedrijf

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Cadeau 25 jaar jubileum bedrijf is zoveel meer dan alleen bronzen beeld

Een 25 jaar jubileum bedrijf, dat vraagt gewoon om een uniek cadeau. Daarom vindt u in ons assortiment tal van verschillende thema’s die hierbij aansluiten. Toch draait het vooral om het gevoel dat een bepaald beeld oproept.

Wellicht is het zelfs een leuk idee om met een groep collega’s of vrienden een bronzen geschenk aan te schaffen, zoals een groot exemplaar dat ook nog eens een prachtige invulling kan geven aan de entree van het bedrijf, het kantoor een persoonlijke en tegelijkertijd luxe uitstraling meegeeft of buiten een fraaie plek inneemt. Kortom, een bronzen beeld is meer dan een  bedrijfs cadeau jubileum  alleen. Het creëert een blijvende herinnering dat voor warme gevoelens zorgt.

Een beeld op maat ter ere van het 25 jarig bestaan bedrijf

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of  kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 25 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 25 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of  Kleine beeldjes in opdracht

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 25 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 25 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl