Cadeau 5 jarig bestaan bedrijf. Een mooi jubileum cadeau wanneer een bedrijf 5 jaar bestaat.  De eerste 5 jaar die als bedrijf wordt gehaald, is altijd een bijzonder jubileum. De start van de firma staat waarschijnlijk nog vers in het geheugen en in die jaren is er beslist veel gebeurd.

Het bedrijf heeft een grote groei doorgemaakt, of juist veel tegenslag te verwerken gehad. Hoe dan ook is het reden voor een feestje, want een 5-jarig bestaan van het bedrijf kan immers maar één keer gevierd worden. Om dit memorabel te laten zijn, is het een goed idee om voor een even onvergetelijk cadeau voor 5-jarig bestaan bedrijf te kiezen. Als jubileum cadeau bedrijf is het schenken van een bronzen beeld, zonnewijzer, penning of plaquette er één die ongetwijfeld zeer in de smaak zal vallen.

Bekijk onze categorieën ideeën voor 5 jarig bestaan

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Een mooi origineel 5 jarig bestaan bedrijf cadeau!

Naast dat u bij ons een cadeau voor het 5-jarig bestaan van het bedrijf kunt kiezen, heeft u ook de keuze uit bijpassende sokkels. Als deze niet al standaard geleverd worden bij het product van uw keuze, kun u deze ook los bestellen. Wij kunnen al het denkbare combineren / realiseren. 

Het voordeel is dat u zelf kunt kiezen welk materiaal u wenst en welke vorm u het meest aanspreekt. We bieden u tevens de mogelijkheid om een tekstplaatje op de sokkel te laten bevestigen, waarbij ook het aanbrengen van het bedrijfslogo een optie is.

Een beeld op maat ter ere van het 5 jarig jubileum bedrijf

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen ter ere van het 5 jarig jubileum bedrijf. Afhankelijk van uw wensen kijken wij welke kunstenaar het beste past bij uw opdracht.

Onze kunstenaar zet samen met u, uw wensen om in een bronzen beeld op maat. Het ontwikkelen en maken van een bronzen beeld is een intensief proces, via een speciale pagina kunt u alle ontwikkelingen van uw beeld volgen. Het gehele proces neemt +/- 2 maanden in beslag. De kosten voor een beeld op maat beginnen bij +/- €1500,-  Wilt u een gerichte offerte voor uw wensen? Stuur ons dan een e-mail :  info@bronzenbeeldenwinkel.nl

Het bedrijf bestaat 5 jaar, dat moet gevierd worden! 

In het assortiment van Bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u vele producten, van klein tot groot. Allemaal hebben ze hun eigen betekenis, zoals vreugde, verbondenheid, pluk de dag of samen staan we sterk. Al deze thema’s kunnen op een bepaalde manier met het bedrijf te maken hebben. De kunstwerken die u in onze webshop aantreft, zijn tevens allemaal met de hand vervaardigd en afgewerkt. Ze zijn overigens niet alleen erg leuk om te geven, maar staan ook bijzonder fraai als decoratie een bedrijfsruimte of in de eventueel aanwezige tuin.

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 5 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 5 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl