Cadeau 50 jarig bestaan bedrijf. Een mooi jubileum cadeau wanneer een bedrijf 50 jaar bestaat.  50 jaar, oftewel een halve eeuw, dat is een behoorlijke mijlpaal.

Het betekent dat het bedrijf in kwestie recessies overleefd heeft en andere problemen ook niet uit de weg is gegaan. Met recht mag de eigenaar trots zijn op het behalen van het 50 jaar jubileum bedrijf. Dit moet natuurlijk gevierd worden. Bent u uitgenodigd om hier deel van uit te mogen maken?

Dan kunt u voor een memorabel cadeau voor 50-jarig bestaan bedrijf kiezen in de vorm van een bronzen beeld. Verder zoeken is niet nodig, bij Bronzen Beelden Winkel vindt u de mooiste jubileum cadeau voor het bedrijf in exemplaren van de beste kwaliteit.

Bekijk onze categorieën 50 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Kado 50 jarig jubileum bedrijf 

De kleinere 50 jaar jubileum bedrijf geschenken zijn in vrijwel alle gevallen voorzien van een sokkeltje. Althans, dat geldt voor de staande beeldjes. De grotere beelden, waartussen levensgrote formaten zitten, worden niet in alle gevallen inclusief sokkel geleverd. In dat geval is het goed om te weten dat u er een bijpassende sokkel bij kunt bestellen, door te gaan naar de categorie ‘sokkels voor beelden’ in onze webshop.

Hierin vindt u deze producten in verschillende materialen. Allemaal hebben ze dus ook een eigen, unieke uitstraling. Ook kunt u een tekstplaatje laten bevestigen op de sokkel. Hiermee voegt u een extra stuk persoonlijke waarde toe aan het object.

Een beeld op maat ter ere van het 50 jarig bestaan bedrijf

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 50 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 50 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of  Kleine beeldjes in opdracht

Veel verschillende thema’s als 50 jaar jubileum bedrijf beelden

Een 50-jarig bestaan bedrijf cadeau vindt u in onze collectie in uiteenlopende designs. Neem een kijkje in ons assortiment waarin u diverse thema’s tegenkomt, zoals verbondenheid. Allemaal tonen ze een onderwerp dat een bepaald gevoel oproept. Het is aan u om te bepalen welk gevoel u over wilt dragen aan de eigenaar van het bedrijf, die het jubileum met u viert. Goed om te weten is dat alle bronzen beelden zowel geschikt zijn voor binnen als voor buiten.

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 50 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 50 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl