Dierenbeelden van bronsBronzen dierenbeelden kopen voor in huis of in de tuin

Onze bronzen dierenbeelden zijn geheel van brons gemaakt en tot in detail afgewerkt. De bronzen beelden van dieren zijn onderverdeeld in diverse categorieën, zoals bronzen stieren, paardenbeelden, bronzen uilen en bronzen vogels. Deze dierenbeelden zijn geschikt voor in de tuin of in huis.

 

 

Sets van bronzen dierenbeelden

Een aantal bronzen dierenbeelden zijn in een set gemaakt. Ideaal voor verzamelaars of als u een bepaald bronzen dier in verschillende poses wilt tentoonstellen.Bronzen dierenbeelden

 

 

 

 

Set van bronzen musjes in verschillende poses

Vrijwel ieder bronzen dieren beeld kan vastgezet worden

Vrijwel ieder dieren beeld is voorzien van gaatjes in de onder- of achterkant, zodat deze bevestigd kan worden d.m.v. van schroefpennen. Mocht u vragen hebben over een bepaald dierenbeeld van brons, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

 

Uitgelichte dieren van brons

Hieronder ziet u enkele prachtige dieren van brons die wij in onze collectie hebben.

Bronzen leeuw Bronzen olifant

Bronzen stier Bronzen paard

 

Prijzen van dierenbeelden in brons

De prijzen van dierenbeelden in brons zijn relatief scherp als men de kwaliteit en afwerking in ogenschouw neemt. Alle dierenbeelden kunnen buiten tentoongesteld worden. Onze bronzen dierenbeelden worden afgewerkt met een speciale coating waardoor verkleuring van het brons zich tot een minimum beperkt.

 

Bekijk hier ons aanbod dierenbeelden van brons