Bronzen berenBronzen beren beelden

Onze collectie met bronzen dierenbeelden is groot en bevat ook erg mooie bronzen beren. Een beer van brons staat fantastisch in iedere tuin. Zoals u kunt zien zijn ze erg gedetailleerd. Bronzen beren zijn bij Bronzenbeeldenwinkel.nl verkrijgbaar in diverse exemplaren. U hebt de keuze uit onder andere een staande beer, een zittende beer die zich krabt achter zijn oor, een lopend beertje, een slapend beertje en een speels beertje van brons. Dit soort bronzen beren kunnen overal in de tuin geplaatst worden. Gezien de wetenschap dat beren wel houden van een visje, kunnen ze ook goed bij vijvers of zwembaden worden geplaatst. Hiermee kunt u de natuurlijke habitat enigszins simuleren.

 

Een beer van brons op een bijpassende sokkel

Het is ook mogelijk om beren van brons op een sokkel te plaatsen. Hiervoor hebben we diverse sokkels verkrijgbaar, gemaakt van materialen als natuursteen, terrazzo, marmer, beton en meer. Ook versteend hout is mogelijk. Indien gewenst kunnen we niet alleen uw bronzen beeld inclusief sokkel leveren, maar kunnen we deze ook voor u aan elkaar verbinden. Vraag ons gerust eens om de mogelijkheden.

 

Bestel uw beeld van een beer online

Ziet u een exemplaar die u aanspreekt? Bestellen in onze webshop is altijd mogelijk. De levertijd is kort, waardoor we al binnen enkele dagen bij u op de stoep staan. Vanzelfsprekend gaan we zeer secuur om met uw bestelde bronzen beer. We bieden u graag een complete service, die al start vanaf het moment van bestellen of het moment dat u contact met ons opneemt. Zowel voor vragen als voor het maken van een afspraak om onze showroom te bezoeken, kunt u bij ons terecht.

 

Bekijk hier ons aanbod beren beelden