Bronzen eenden beeldenBronzen eenden beelden voor in de tuin | beeld eend

Binnen onze collectie dierenbeelden hebben we ook mooie bronzen eenden beelden. Alle eenden beelden van brons vindt u bij Bronzenbeeldenwinkel.nl in een verschillende vormgeving. Ieder exemplaar is geschikt om in de tuin te plaatsen, bijvoorbeeld tussen de planten, op het gras, bij een vijver of op een sokkel.

Hiermee haalt u iets in de tuin dat aanwezig is, maar niet alle aandacht opeist. Het oogt gezellig om een beeld van een enkele eend of meerdere eenden te hebben staan, zoals een moeder eend met haar kroost. U kunt ze bijna horen kwaken. Om de muur buiten of binnen op te fleuren, hebben we ook een eenden beeld die voor dat doeleinde gebruikt kan worden. Al onze bronzen eenden beelden zijn ook binnenshuis prima te plaatsen.

 

Een mooie sokkel voor uw eenden beeld

U kunt er voor kiezen om uw eenden beeld op de grond in de tuin te plaatsen of als een kunstwerk te laten stralen op een sokkel. Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl kunnen we u ook sokkels leveren. Bij ons hebt u de keuze uit een groot aantal verschillende sokkels die verschillen in type materiaal, vorm en uitstraling. Ook een bijpassende sokkel kunnen we gewoon bij u aan huis leveren. Mocht het wenselijk zijn, kunnen we ook het monteren van u uit handen nemen.

 

Een eenden beeldje van brons online bestellen

Een eenden beeld van brons is, samen met de sokkel van uw keuze, te bestellen in onze webshop. In onze webshop vindt u uitsluitend producten van een zeer hoge kwaliteit. Ook onze service is van een hoge kwaliteit. Zo is het bestelgemak groot, betaalt u in een veilige omgeving, kunt u met vragen altijd bij ons terecht en regelen wij dat uw product goed beschermd bij u op de gewenste plek komt te staan. Heeft u vragen over een eenden beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen eenden beelden