Bronzen eekhoorn beelden van bronsBronzen eekhoorn beelden | beeld eekhoorn

Onze bronzen eekhoorn beelden zijn prachtig! Het heeft in de meeste dorpen en steden nog steeds iets zeldzaams om een eekhoorntje te kunnen zien. Vaak zijn ze erg snel en daarnaast gaan ze al snel op in de natuur. Van stil blijven zitten hebben de meeste eekhoorns niet gehoord, omdat ze constant alert zijn op eventueel gevaar. Om probleemloos hele dag te kunnen genieten van een eekhoorn, hebben we prachtige bronzen eekhoorn beelden.

Deze eekhoorn beeldjes zijn aaibaar en hebben iets aandoenlijks. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende eekhoorntjes, zoals een eekhoorntje die met 4 pootjes aan de grond en een volle staart in ruststand staat, een eekhoorntje die (op een tak) op 2 pootjes staat en een nootje aan het eten is of een eekhoorn die in beweging is. Zoals u ziet zijn ze in verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.

 

Een eekhoorn van brons op een sokkel

Om uw eigen bronzen eekhoorn beeldje op te laten gaan in de natuur, kunt u deze plaatsen mooie, bijpassende sokkel. Een sokkel van versteend hout doet in dat opzicht minder statisch aan en is perfect om een eekhoorn beeldje van brons op te plaatsen. Dit soort sokkels kunt u ook verkrijgen via Bronzenbeeldenwinkel.nl. Doordat we ze beschikbaar hebben in verschillende materialen, kunt u zelf bepalen welke sokkel tot z’n recht zal komen in uw tuin. Heeft u hier hulp bij nodig? Wij zijn u graag van dienst om u te voorzien van advies op maat.

 

 

Eekhoorn beeld online kopen

Uiteraard zijn al onze tuinbeelden uitstekend bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden, zoals vorst en regen. Dankzij de onovertroffen kwaliteit kunt u jarenlang en seizoenenlang genieten van uw aanwinst. U kunt een eekhoorn beeld online bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over een eekhoorn beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen eekhoorn beelden