Bronzen herten en reeën beelden van bronsBronzen herten beelden en reeën beelden

In deze categorie dierenbeelden vindt u bronzen herten beelden en reeën beelden waarvan enkele nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Qua gedetailleerdheid komen ze zeer sterk overeen met de realiteit.

De mannetjes hebben de uitstraling van een trots dier, wat het imposante gewei extra benadrukt. Een combinatie van een mannetjes en vrouwtjes hert of ree is ook mogelijk, evenals een vrouwtjes hert of ree met jonge kalfjes. We hebben ook herten beelden van brons en reeën beelden van brons die kleiner zijn, zodat ze eventueel op een sokkel te plaatsen zijn.

 

Een herten beeld of reeën beeld van brons op sokkel

Naar wens kunt u bij Bronzenbeeldenwinkel.nl ook een sokkel bestellen. Deze biedt stabiliteit aan het beeld, maar laat het ook een prominente rol innemen in uw tuin. Sokkels hebben we in diverse materialen en in tal van verschillende vormen. We laten u graag kennismaken met de service om de sokkel met uw favoriete bronzen herten beeld of bronzen reeën beeld te laten verbinden. Dat kunnen we realiseren door gebruik te maken van schroefpennen, 2 componentenlijm of (als er geen gaatjes in het beeld zitten) sterk verlijmende kit te gebruiken. U kunt er in dat geval vanuit gaan dat op professionele wijze beide producten aan elkaar worden bevestigd.

 

Beeld hert of beeld ree online kopen

Uw herten beeld van brons of reeën beeld van brons kunt u ook (eventueel samen met een sokkel) gelijk bestellen in onze webshop. Levering vindt vervolgens snel plaats, waarbij we de zending altijd verzekerd uw kant op doen komen. Heeft u vragen over een beeld hert kopen of over een beeld ree kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen herten en reeën beelden