bronzen kippen en hanen beeldenBronzen kippen beelden en hanen beelden

Hieronder vindt u diverse bronzen kippen beelden en bronzen hanen beelden. Ze zijn allen erg geschikt om buiten in de tuin of op het terras te plaatsen. Uw tuin krijgt hiermee een sfeervol karakter. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze sfeer in huis te halen. Kies uit onze trotse hanen of nieuwgierig ogende kippen, waarvan er enkele slechts in gelimiteerde oplage te verkrijgen zijn.

We hebben ook een prachtig beeld van een haan dat aan de muur bevestigd kan worden. Wat al deze dierenbeelden kenmerkt, net als alle andere beelden in ons assortiment van Bronzenbeeldenwinkel.nl, is dat ze kwalitatief hoogwaardig zijn.

 

Beeld bronzen kip of beeld bronzen haan op sokkel

Optioneel kunt u bij ons ook sokkels verkrijgen. Bij het ochtendgloren een bronzen haan op een sokkel zien staan, dat geeft een levendig effect aan het beeld. Ook de kippen zijn hier uiteraard voor geschikt. Voor uw bronzen hanen beeld of bronzen kippen beeld hebben we tal van verschillende sokkels voorradig. Onder de categorie sokkels vindt u hier sokkels die gemaakt zijn van natuursteen, beton, marmer, versteend hout, en veel meer. Wilt u advies inwinnen? Neem contact met ons op om vrijblijvend geholpen te worden.

 

Een beeld van een kip of haan online kopen

Bronzen kippen en hanen zijn niet alleen erg leuk om voor uzelf te bestellen, maar ook om cadeau te doen. Bronzenbeeldenwinkel.nl levert door heel Nederland en België. Alle beelden en sokkels in ons assortiment kunnen we bij u thuis leveren. Weet u al precies wat u wilt bestellen? Volg dan het eenvoudige bestelproces en betaal in een veilige omgeving. Al binnen een paar dagen heeft u uw mooie kippen beeld van brons of hanen beeld van brons in huis. Heeft u vragen over een beeld kip of over een beeld haan kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen kippen en hanen beelden