Bronzen konijnen en hazen beeldenBronzen konijnen beelden en hazen beelden

Binnen onze assortiment met dierenbeelden hebben we, zoals u kunt zien, ook een mooie collectie met bronzen konijnen beelden en hazen beelden. Deze bronzen beelden zijn niet alleen prachtig vormgegeven en van de best mogelijke kwaliteit, ze kunnen ook sfeerbepalend zijn voor de tuin. Terwijl u een kijkje neemt in onze collectie, zal een dierenliefhebber al snel worden gegrepen door de aandoenlijkheid van deze beelden.

De bronzen konijnen en hazen beelden zijn er in verschillende soorten. Stuk voor stuk stralen ze een bepaalde alertheid en nieuwsgierigheid uit. Voor een natuurlijke uitstraling kunt u een konijnen beeld of hazenbeeld direct plaatsen op het gras of elders in de tuin. We hebben ook een bronzen beeld van een haas dat in actie is. Zo’n beeld leent zich weer erg goed voor het plaatsen op een sokkel.

 

Hazen beeld of konijnen beeld op sokkel

Sokkels heeft Bronzenbeeldenwinkel.nl in tal van verschillende opties. De keuze voor een bepaalde sokkel is soms niet gemakkelijk, vooral omdat er keuze is in uiteenlopende materialen en vormen. De uitstraling van een sokkel dient van toegevoegde waarde te zijn voor het beeld. Het is voor te stellen dat u hier over geadviseerd wilt worden. Ons team van deskundigen staat in dat geval ook graag voor u klaar, zodat u een keuze kunt maken die past bij uw wensen en het gekozen konijnen beeld of bronzen hazen beeld ten goede komt.

 

Een bronzen konijn of bronzen haas online kopen

U kunt een beeld van een konijn of een beeld van een haas direct online bestellen in onze webshop. Wij versturen het door u gewenste beeld aangetekend en verzekerd naar u toe, zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een beeld konijn of een beeld haas kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen hazen en konijnen beelden