Bronzen leeuw, leeuwen van bronsBronzen leeuwen beelden | tuinbeeld leeuw

De koning van het dierenrijk mag uiteraard ook niet ontbreken uit onze collectie dierenbeelden. We hebben prachtige bronzen leeuwen voor u voorradig. Neem bijvoorbeeld de bronzen leeuw die statig op zijn benen staat. De krans van haren rondom het hoofd van deze leeuw is erg gedetailleerd. Deze haren zijn donkerder van kleur ten opzichte van het lichaam. Een heel ander type beeld is de leeuw die zittend de wacht houdt. Dit soort beelden worden regelmatig geplaatst naast de voordeur van een woning.

Deze majestueuze leeuw van brons zal beslist de aandacht trekken van menig passant, van uw visite en van kunstliefhebbers. Het verandert de aanblik van uw woning op een bijzondere manier. Verder hebben we nog een zeer mooie bronzen leeuwenkop. Hier is een waterslang op aan te sluiten, zodat dit leeuwen beeld dienst kan doen als fontein.

 

Een bronzen leeuw op een sokkel plaatsen

In onze webshop vindt u, behalve kwalitatief hoogwaardige leeuwen beelden, ook zeer mooie sokkels. Ook de sokkels in ons assortiment zijn van dezelfde hoge kwaliteit. We hebben hierin diverse opties, zoals de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende materialen. Omdat praktisch al onze dierenbeelden gaatjes bevatten, zijn ze gemakkelijk te verbinden met een sokkel. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar kunt u ook uitbesteden aan ons team van professionals.

 

Tuinbeeld leeuw of beeld leeuw online kopen

Een tuinbeeld leeuw of bronzen leeuw online kopen gaat zeer gemakkelijk. In vier stappen kunt u het door u gewenste beeld online kopen. Uw beeld wordt aangetekend en verzekerd aan u verzonden zodat u verzeker bent van een goede leverting. Heeft u vragen over een beeld leeuw kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen leeuwen beelden