Bronzen olifant, beelden olifantenBronzen olifanten beelden | Beeld olifant kopen

Met een bronzen olifant haalt u een stukje Afrika naar uw eigen tuin of woning. Sommige olifanten beelden zijn echter van een formaat die het toelaat om gemakkelijk verplaatst te worden. Ze zijn dus niet op ware grootte gemaakt, maar zijn beslist zeer realistisch te noemen. U kunt het getrompetter van de olifanten al bijna horen.

De beelden zijn met zeer veel zorg en aandacht voor detail tot stand gekomen. Enkele van deze olifanten van brons zijn ook te gebruiken als fontein. Het water komt dan via de slurf van het olifanten beeld naar buiten. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.

 

Een olifant beeld op een sokkel voor in de tuin

Een olifanten beeld kan ook eventueel op een sokkel geplaatst worden voor in uw tuin. Heeft u geen geschikte sokkel staan? Kijk dan eens in onze webshop onder de categorie sokkels. Ze zijn gemaakt van de mooiste materialen, zoals natuursteen of marmer. Doordat de olifanten van brons gaatjes bevatten, zijn ze middels die gaatjes gemakkelijk te bevestigen aan een sokkel. Wilt u de bevestiging liever overlaten aan een vakman? Het team van Bronzenbeeldenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat uw bronzen olifant uw deur bereikt, maar kan ook voor de bevestiging zorgen van het beeld aan de sokkel.

 

Bronzen olifanten beeld online kopen

U kunt twee van de drie olifanten beelden gemakkelijk online kopen. Uw olifant beeld wordt aangetekend en verzekerd aan uw verzonden, zodat u verzekerd bent van een goede levering. Bent u serieus geïnteresseerd in het grote olifant tuinbeeld? Dan kunt u contact met ons opnemen zodat u dit beeld eerst kunt bezichtigen. Heeft u vragen over een olifant beeld kopen? Stel uw vraag per e-mail: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bel ons: 038 – 230 2360.

 

Bekijk ons aanbod bronzen olifanten beelden