Bronzen roofvogel beelden, roofvogels bronsBronzen roofvogel beelden: beeld adelaar of valk voor in de tuin

Bent u op zoek naar een dierenbeelden voor in de tuin waar u en iedereen die langs komt zijn of haar ogen niet van af zal kunnen houden? In deze categorie vindt u zeer indrukwekkende bronzen roofvogel beelden. De bronzen adelaar beelden die hun vleugels hebben uitgeslagen hebben een enorme spanwijdte. Ze zijn ofwel op jacht of ze staan op het punt om hun jongen te voeden.

We hebben ook een roofvogel beeld van alleen de kop van een adelaar. Deze wordt geleverd op een natuurstenen sokkel. Daarnaast hebben we beelden van de kleinere roofvogel, de valk. Voor eigenlijk alle beelden van roofvogels geldt dat ze zowel buiten als binnen geplaatst kunnen worden.

 

Uw roofvogel beeld op een sokkel

Voor een extra bijzonder effect kunt u het bronzen roofvogel beeld plaatsen op een sokkel. Een mooie sokkel voor bij een roofvogel beeld is een zuil van versteend hout of een zwerfkei zodat het natuurlijke effect wordt versterkt. Wij kunnen het door u gewenste roofvogel beeld voor u op een zuil, kei of sokkel monteren

 

Beeld aderlaar of beeld valk online kopen

Klik op de afbeelding van uw keuze om meer informatie te zien over het roofvogel beeld en de prijs. Bent u nog steeds geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk in 4 gemakkelijke stappen een adelaar beeld of valk beeld online kopen. We verwerken uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Heeft u vragen over een roofvogel beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen roofvogels beelden