schilpad beeld bronsBronzen schildpadden | beeld van schildpad

Binnen onze collectie dierenbeelden hebben we ook zeer mooi afgewerkte bronzen schildpad beelden. We hebben schildpad beelden die bijna levensecht zijn, zowel als formaat als qua uitstraling. Verschillende van deze schilpadden beelden kunnen ook dienst doen als fontein. Er kan een waterslang geplaatst worden die uitkomt in de mond en vervolgens een waterstraaltje een weg zal vinden naar buiten.

Deze bronzen schildpadden kunnen dus goed geplaatst worden in de directe omgeving van vijvers. Ook hebben we een bronzen schildpad beeld met een jongetje die op de schild zit. Voor meer informatie over het beeld kunt u de afbeelding aan klikken. Hier vindt u meer gegevens, zoals de afmeting, het gewicht en of het eventueel in een beperkte oplage is gemaakt.

 

Een schildpadden beeld op een bijpassende sokkel

In onze webshop vindt u ook prachtige sokkels waarop u een schildpad beeld kunt plaatsen. Hierdoor valt het beeld meer op en kan het nog meer de uitstraling krijgen van een kunstobject. Om de gewenst uitstraling te kunnen krijgen, kunt u bij ons sokkels van verschillende materialen vinden. Hierbij kunt u denken aan natuursteen, beton, marmer, en nog veel meer. Neem een kijkje in de categorie sokkels en laat het ons vooral weten wanneer u hier vragen over hebt.

 

Bronzen schildpad beeld online kopen

De kleine schildpad beelden kunt u direct online kopen. Het schildpad beeld wordt aangetekend en verzekerd aan u verzonden. De duurdere beelden van schildpadden hoeft u niet direct online te kopen en wanneer u serieus geïnteresseerd bent, kunt u deze eerst van te voren bekijken in onze showroom alvorens u tot kopen overgaat. Heeft u vragen over een bronzen schildpad beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen schildpadden beelden