Bronzen stier beeld | Beeld stier kopenBronzen stier

Bronzen stier beeld kopen voor in huis of als tuinbeeld. De bronzen stieren beelden die wij aanbieden zijn divers in formaat. Zo hebben wij kleine stieren van brons voor in huis of op kantoor. Daarnaast leveren wij levensechte stieren beelden voor in de tuin. Klik op de afbeelding van een bronzen stieren beeld voor meer informatie en de prijs. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.

 

Bronzen stier beursplein | charging bull

U heeft hem vast wel eens voor bij zien komen in het nieuws of misschien zelfs in het echt gezien: de charging bull op het beursplein in New York. Wij hebben de bronzen stier “charging bull” in replica miniatuur vorm. De charging bull (ook wel de Wall Street bull genoemd) is een sculptuur van brons gemaakt door Arturo di Modica. Deze bronzen stier werd onaangekondigd geplaatst voor de ingang van de Wall Street stock exchange als cadeau aan de inwoners van New york.

Bronzen beeld stier, charging bullDe charging bull en andere stieren beelden worden met de hand gegoten en vervolgens met de hand gepatineerd. Wij kunnen de charging bull ook monteren op een mooie sokkel van natuursteen. Dit maakt het geheel ook geschikt om te geven als geschenk, award of trofee.

 

Bronzen stier kopen online of na bezichtiging

Bij een bronzen stier kopen boven de € 2.000,00 hoeft u niet direct het volledige bedrag vooraf te betalen. Wij vragen een aanbetaling van 50% van de verkoopprijs indien u de bronzen stier wilt laten bezorgen. Ook kunt u een bronzen stier na bestellen eerst vooraf bekijken in onze showroom in Kampen. Zo kunt u bepalen of u een goed gevoel heeft bij de bronzen stier en of deze u aanspreekt. Bronzen stieren onder de € 2.000,00 kunt u gemakkelijk en veilig online kopen.

 

Bekijk ons aanbod bronzen stieren beelden