Bronzen vissen, vis beeldBronzen vis beelden voor in de tuin

Echte vissen horen in het water, maar er zijn ook vissen die prachtig tot leven komen op het droge. Dat is het geval met onze collectie bronzen vissen beelden. Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft vissen van brons in diverse kleuren. Ook het type dierenbeeld kan verschillen. Kies bijvoorbeeld voor de twee koi karpers die glad zijn afgewerkt en voorzien zijn van meerdere kleuren. Of ga voor de wat robuustere vissen die voorzien zijn van typische kleuren brons.

Bronzen vissen zijn ideaal om te plaatsen in de buurt van vijvers, ook omdat ze dienst kunnen doen als fontein. Het water komt dan uit de mond van de bronzen vis. Ze geven beslist iets extra’s aan de tuin en werken sfeer bevorderend. Een waterstraal die het water van een vijver raakt, heeft iets rustgevends over zich. Vissen staan ook leuk aan de muur, dat bewijst het beeld van de bronzen vissen met koraal.

 

Vissen van brons op een mooie sokkel

Alle bronzen vissen, uitgezonderd de vissen van brons die aan de muur bevestigd kunnen worden, zijn te plaatsen op een bijpassende sokkel. Zoekt u voor uw vis van brons een mooie sokkel? Dan kunt u deze samen met uw vis bestellen in onze webshop. Kijk hiervoor eens in de categorie sokkels om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Desgewenst kunt u deze gelijk bestellen.

 

Snelle levering van uw vissen beeld

Uw bestelling geplaatst? Dan wordt deze al binnen een paar dagen geleverd. Het team van Bronzenbeeldenwinkel.nl zal uw beeld(en) en sokkel(s) met grote zorg behandelen, vanaf het moment van bestellen tot en met het afleveren of desgewenst het monteren. Het is zelfs mogelijk om uw vissen beeld (al dan niet met sokkel) door ons te laten plaatsen op de gewenste plek in de tuin. Heeft u vragen over een vis beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen vissen beelden