bronzen ganzen beelden, beeld gansBronzen ganzen beelden

In de categorie bronzen vogels vindt u ook onze bronzen ganzen beelden. Deze eigenwijs ogende beelden van ganzen zijn erg mooi vormgegeven. U kunt ze werkelijk overal kwijt, het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin hebt. Plaats het ganzen beeld op het gras, tussen de planten of schaf er een prachtige sokkel voor aan.

Ze zijn niet alleen als een plaatje om naar te kijken, ook voor kunstliefhebbers kunnen bronzen ganzen beelden een aanwinst zijn voor hun collectie. We hebben ganzen die op beide pootjes staan en geen aanstalten maken om weg te vliegen, een exemplaar dat wijdt zijn vleugels spreidt, gakkende ganzen, een duo ganzen die tevreden voor zich uit kijken of een trio ganzen dat in actie op een plateau staat.

 

Een ganzen beeld van brons van de hoogste kwaliteit

Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Van al onze ganzen beelden kan jarenlang plezier worden beleefd. Hoeveel verschillende weertypes ze ook hebben doorstaan, hoeveel seizoenen ze ook hebben meegemaakt, de bronzen ganzen beelden zijn er speciaal voor gemaakt om ook barre omstandigheden prima te overleven. Het is zeker een optie om het bronzen ganzen beeld van uw keuze op een sokkel te plaatsen. In onze webshop hebt u een ruime keuze aan verschillende sokkels die gemaakt zijn van bijvoorbeeld natuursteen of beton. Kies voor de sokkel die u bijpassend vindt of laat u adviseren over de mogelijkheden.

 

Bronzen ganzen beeld online kopen

Wij hebben 1 bronzen ganzen beeld die u direct online kunt kopen in onze webshop. De andere ganzen zijn gemaakt in een gelimiteerde oplage en niet direct online te bestellen. Dit zijn exclusieve beelden. Mocht u hier interesse naar hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen ganzen beelden