bronzen pauwen beelden, beeld pauwBronzen pauw beeld kopen voor in de tuin

In deze categorie bronzen vogels vindt u bronzen pauwen. We hebben deze pauwen in verschillende soorten. Eén van de soorten is de bronzen pauw die rijk gekleurd is. Hiervoor zijn verschillende tinten brons gebruikt. Het heeft een verenpak waar de uitdrukking ‘Zo trots als een pauw’ zeer zeker recht aan doet. Deze bronzen pauw kan door zijn afmeting en gewicht prima op een tafel buiten of ergens in huis geplaatst worden. Voelt u meer iets voor een effen kleur?

Dan is het de moeite waard om eens bij de andere bronzen pauwen beelden te kijken van een soortgelijk formaat. Voor in de tuin om rondom een vijver of op het gras te plaatsen, hebben we het koppel bronzen pauwen op een boomstronk van brons. Deze zijn slechts in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, waardoor dit pauwen beeld ook voor kunstverzamelaars erg interessant is.

 

Bronzen pauw beeld op een sokkel

Vrijwel alle bronzen pauwen beelden kunnen eventueel op een sokkel geplaatst worden. De sokkel kunt u hier zelf voor uitkiezen in de categorie sokkels in onze webshop. Zoals u hier kunt zien, zijn de beschikbare sokkels gemaakt van de mooiste materialen. Marmer, natuursteen en beton zijn een glimp van de voorbeelden die u hier aan kunt treffen. Ook zijn er verschillende vormen mogelijk. Ondanks het grote aantal opties kan het lastig zijn om te bepalen welke sokkel geschikt is voor uw beeld van een pauw. Gelukkig kunt u voor vragen altijd terecht bij Bronzenbeeldenwinkel.nl.

 

Beeld pauw van brons online kopen

U kunt twee beelden van een pauw gemakkelijk online kopen. Het pauwen beeld wordt aangetekend en verzekerd aan u verzonden, zodat u verzekerd bent van een goede levering. De andere twee pauwen beelden kunt u eventueel eerst bekijken in onze showroom voordat u tot kopen overgaat. Heeft u vragen ove een pauw beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen pauwen beelden