Bronzen reigers, reiger beeldBronzen reiger beelden | Beeld reiger kopen

Beelden van reigers in brons kunt u bij ons verkrijgen in uiteenlopende soorten. We hebben bijvoorbeeld bronzen reigers die zeer natuurlijk ogen. Hierbij is zoveel aandacht geschonken aan de details dat ze, zeker van een afstandje, nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Dit zijn de reiger beelden die voorzien zijn van meerdere tinten brons. De bronzen reiger met het prachtige verenkleed en een open snavel heeft, kan ook als fontein dienen. Uit de snavel van dit exemplaar kunt u een waterstraal laten komen. Dat geldt ook voor het reiger beeld waarbij twee reigers op een tak zitten.

Uit beide snavels kunt u een waterstraal laten komen, wat een speels effect geeft aan de vijver. Ook hebben we bronzen reigers die wat abstracter vorm zijn gegeven. Dit zijn de reigers die op het punt staan om weg te vliegen of te landen. Voor het bevestigen aan de wand van een schuurtje of een muur hebben we ook een sierlijk reiger beeld beschikbaar. Bekijk ook onze andere bronzen vogels.

 

Reiger beeld op sokkel

Voor een groot deel van deze bronzen reiger beelden geldt dat ze bijzonder goed op een sokkel te plaatsen zijn. De sokkel die het best past bij uw reiger beeld, kunt u gewoon bij ons verkrijgen in de webshop. De beelden bezitten doorgaans gaatjes, waardoor ze eenvoudig te monteren zijn aan de sokkel. Vind u het lastig om de juiste sokkel te bepalen voor het bronzen beeld van de reiger? Wij van Bronzenbeeldenwinkel.nl helpen u graag om een keuze te maken. We beschikken over alle kennis en ervaring om u hierbij van dienst te zijn.

 

Bronzen reiger beeld online kopen

De meeste van onze bronzen reiger beelden zijn in een exclusieve opage gemaakt. Wij begrijpen dat u gezien de kosten, u niet direct zo klakkeloos een reiger beeld online koopt. Bent u serieus geïnteresseerd om een van onze reiger beelden te kopen? Neemt  u dan contact met ons, zodat u eerst het door u gewenste reiger beeld in onze showroom kunt bekijken. Wij zorgen dan dat het door u gewenste reiger beeld in onze showroom staat.

 

Bekijk ons aanbod bronzen reiger beelden