bronzen vossen, beeld vosBronzen vos beeld kopen | tuinbeeld vos

Doorgaans wordt men niet zo blij van vossen in de tuin, maar dat is ander verhaal als het gaat om onze collectie met bronzen vossen beelden. Alle bronzen vos beelden in ons assortiment hebben karakter. Ze ogen nieuwsgierig, verwonderd, uitdagend en speels. Bronzen vossen vindt u bij ons in verschillende houdingen.

Zoals u ziet zijn onze dierenbeelden zeer nauwkeurig afgewerkt. Een vos van brons kunt u in de tuin plaatsen, zoals op het gras, op het zand of op de stenen. De kwaliteit is ernaar om ze dag en nacht, in weer en wind en in elk seizoen buiten van te genieten. Ook in huis misstaan ze zeker niet.

 

Uw bronzen vos beeld op bijpassende sokkel

Een vos van brons laat u extra opvallen wanneer u deze plaatst op een sokkel. U heeft bij ons de keuze uit sokkels van marmer, natuursteen, versteend hout of bijvoorbeeld keien. Voor wie precies weet waar hij of zij naar op zoek is en voor degenen die die niet zo goed weten, heeft Bronzenbeeldenwinkel.nl een zeer ruime keuze. We bieden u graag de helpende hand om een keuze te kunnen maken. Dat kan door met ons in contact te komen en eventueel een afspraak te plannen voor een bezoek aan de showroom.

 

Bronzen vos beeld online kopen

De gewenste vos van brons van uw keuze is gelijk te bestellen in onze webshop. Uw bronzen vos beeld wordt aangetekend en verzekerd verzonden, zodat verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een bronzen vos beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod bronzen vossen beelden