gedenkbeeldjes-asbeeldjesGedenkbeeldjes van brons | Asbeeldjes ter nagedachtenis

Onze collectie met asbeeldjes en gedenkbeeldjes van brons staan in het teken van emotie. Afhankelijk van wat het is dat u gedenken wilt, hebben we hiervoor een groot aantal verschillende soorten bronzen gedenkbeeldjes beschikbaar. Maak een keuze uit onze bronzen gedenkbeeldjes die het leven vieren, blijdschap uitstralen of juist het intense verdriet weergeven om wat is geweest. Omdat iedereen op een andere manier rouw verwerkt, heeft Bronzenbeeldenwinkel.nl een groot assortiment met gedenkbeelden van brons.

Alle gedenkbeeldjes zijn geplaatst op een sokkel. Deze sokkel heeft niet alleen als doel om het beeldje meer houvast te geven, maar kan ook dienen als een plek om de as van de overledene in te plaatsen. Zo’n gedenkbeeldje / asbeeldje van brons wordt op die manier een zeer persoonlijk object en heeft een geheel andere uitstraling dan een urn zou geven. Hier vindt u kleine bronzen beeldjes  om een speciaal moment te gedenken.

 

Een gedenkbeeldje ter nagedachtenis aan een speciale gebeurtenis

Alle bronzen gedenkbeeldjes kunt u laten voorzien van een naamplaatje. Ook hiervoor kunt u bij Bronzenbeeldenwinkel.nl terecht. Het naamplaatje kunt u laten voorzien van de naam van de overledene en eventuele datum of een aantal woorden die u de moed geven om het leven weer op te pakken. Bij de bestelling van het gedenkbeeldje van brons van uw keuze, kunt u gelijk aangeven of u er eventueel een tekstplaatje bij wenst. Het is mogelijk om deze met spoed aan te vragen.

 

Asbeeldjes van brons in de showroom bekijken

Niet alleen kunt u alle gedenkbeeldjes en asbeeldjes  van brons bestellen in onze webshop, u kunt ze ook bekijken in onze showroom. Dit geeft u wellicht een wat beter beeld van de mogelijkheden. Het geeft u ook gelijk de kans om uw vragen te stellen aan één van onze medewerkers. Zij doen er alles aan om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en u te helpen met het maken van de voor u juiste keuze.

 

Bekijk hier ons aanbod gedenkbeeldjes en asbeeldjes