Opzoek naar een kado 10 jarig bestaan bedrijf? Bij ons vindt u een prachtig en uniek jubileum cadeau wanneer een bedrijf 10 jaar bestaat. Wanneer een bedrijf alweer 10 jaar bestaat, is dat reden voor een feestje. Na het 5-jarig jubileum zijn we inmiddels alweer hetzelfde aantal jaren verder. In de tussentijd is er waarschijnlijk veel gebeurd.

Wilt u als werknemer / personeelsvereniging , zakelijke relatie of als familie/vrienden het 10 jarig jubileum samen vieren met het bedrijf? Dan mag een origneel kado 10 jaar bestaan bedrijf natuurlijk niet ontbreken. Wilt u iets wat opvalt en ook nog de volgende 10 jaar herinnerd zal blijven worden? Kies dan voor een uniek cadeau 10-jarig bestaan bedrijf in de vorm van een bronzen beeld, zonnewijzer of plaquette, wij denken graag met u mee.

Bekijk onze categorieën 10 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Een origineel en uniek 10 jaar bestaan bedrijfskado

Onze kleine en grote jubileum cadeau bedrijf  worden over het algemeen al inclusief een sokkel geleverd. Voor de grotere tuinbeelden en zonnewijzers geldt dat u deze sokkel er  vaak  los bij kunt bestellen. Deze vindt u als suggestie bij het product of hiervoor gaat u naar ‘sokkels voor beelden’, te vinden in het linker menu. Goed om te weten is dat wij al het denkbare kunnen combineren / realiseren en zo een uniek 10 jaar bestaan cadeau kunnen creëren.

We bieden u tevens de mogelijkheid om het cadeau voor het 10 jaar jubileum bedrijf net wat persoonlijker te maken, door het aan kunnen laten brengen van een tekstplaatje. Ook een bedrijfslogo erop laten voorzien is een optie. De bestelling wordt vervolgens met grote zorg verwerkt en kan desgewenst op de locatie op de gewenste plek worden gezet door onze eigen mensen.

Een beeld op maat ter ere van het 10 jarig bestaan bedrijf

Het is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen. Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 10 jarige bestaan. Afhankelijk van uw wensen kijken wij welke kunstenaar het beste past bij uw opdracht. 

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 10 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of  kleine beeldjes in opdracht

10 jaar jubileum bedrijf is reden voor een feestje

Gelukkig vindt u in onze collectie een ruime keuze met bijzondere beelden, die allemaal met de hand zijn vervaardigd. Alleen als kunstwerk zijn ze al erg fraai als onderdeel van het interieur of buitenshuis als luxe ogende tuindecoratie. Stuk voor stuk zijn de cadeaus voor het 10-jarig bestaan bedrijf voorzien van een eigen thema, zoals verbondenheid, vreugde en pluk de dag.

Allemaal onderwerpen die een relatie kunnen hebben tussen zowel de schenker als de ontvanger, als de eigenaar tot het bedrijf. U heeft overigens de keuze uit verschillende categorieën binnen deze bronzen beeldencollectie. Van handzaam tafelformaat tot een beeld van indrukwekkende grootte, u vindt het bij ons allemaal.

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 10 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 10 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl