12, 5 jarig bestaan bedrijf cadeau. Een mooi jubileum cadeau wanneer een bedrijf 12,5 jaar bestaat.  Een 12,5-jarig bedrijfs jubileum is een bijzondere. Het is eigenlijk het eerste en enige jubileum waarbij er een extra half jaar wordt gevierd en is zo tegelijkertijd de helft van het 25 jarig bedrijfsjubileum.

Hoewel dat laatste nog eventjes duurt, is 12,5 jaar al reden genoeg voor een feestje. Bent u uitgenodigd om dit te komen vieren, dan kunt u natuurlijk niet komen zonder cadeau. Een bronzen cadeau om voor 12,5 jaar bestaan van het bedrijf te geven, daarmee heeft u een uniek geschenk te overhandigen. U vindt een ruime collectie bij Bronzen Beelden Winkel, waar niet alleen de thema’s sterk variëren, maar de kwaliteit ook bijzonder hoog is.

Bekijk onze categorieën 12,5 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Geschenk 12,5-jaar jubileum bedrijf voor in huis of in de tuin

Waar denkt u aan als het gaat om een jubileum dat gevierd mag worden? Verbondenheid, mijlpaal, trots? Deze thema’s en meer vindt u in onze collectie met bronzen jubileumgeschenken. Alle exemplaren zijn met de hand vervaardigd, waardoor u beslist een uniek cadeau in huis krijgt.

Kies uit de prachtige kleinere cadeaus voor 12,5-jarig bestaan bedrijf die niet alleen handzaam zijn, maar ook nog eens op een bijzonder leuke manier van toegevoegde waarde kunnen zijn voor het interieur. De ontvanger kan deze bijvoorbeeld op zijn/haar bureau plaatsen, of thuis de woonkamer laten opfleuren. Overigens is elk 12,5-jaar bronzen jubileumcadeau ook erg geschikt om buitenshuis te plaatsen.

Bestel een 12,5 jarig bestaan beeld met bijpassende sokkel

Voor de grotere exemplaren geldt dat u er, indien deze er niet standaard bij geleverd wordt, besteld kunnen worden met sokkel. U heeft de keuze uit uiteenlopende materialen, zoals natuursteen, beton en marmer. Zoals u ook kunt zien in onze collectie, verschillen de vormen sterk.

Tip: kies voor het materiaal, grootte en vorm die het beeld krachtiger maken qua beeltenis. Heeft u hier hulp bij nodig? Wij stellen onze vakkundigheid graag ter beschikking. Vergeet ook niet het eventueel bestellen van een tekstplaatje bij het cadeau voor 12,5-jarig bestaan bedrijf. Zelfs het toevoegen van het bedrijfslogo is een mogelijkheid.

Bel of mail voor advies, wij helpen u graag met het vinden van een origineel 12,5 jarig bedrijfsjubileum cadeau

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 12,5 jarige bestaan van het bedrijf? Neem dan gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van een passend geschenk!  Bel: 038 – 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl