Origineel verjaardagscadeau kopen voor uw man, vrouw, vriend of vriendin

Een origineel verjaardagscadeau kopen? Wij hebben een mooi assortiment aan geschenken en  kleine bronzen beeldjes als origineel verjaardagcadeau. Een ideaal verjaardagsgeschenk met een duurzame en persoonlijke uitstraling. Alle bronzen verjaardagscadeau beelden van Bronzenbeeldenwinkel.nl zijn met veel zorg en aandacht vervaardigd. De kwaliteit is bijzonder hoog en de gedetailleerdheid bewonderenswaardig.

We hebben bronzen beelden die zowel buiten als binnen geplaatst kunnen worden. Heeft de persoon in kwestie een speciaal beroep? Een bijzondere hobby? Een passie voor dieren? Bij ons heeft u de zekerheid om een verjaardagscadeau beeld te vinden van brons waarmee hij of zij erg blij zal zijn.

 

Een origineel cadeau voor de verjaardag inclusief sokkel

Eventueel is het mogelijk om een bronzen beeld voor een verjaardag met een sokkel te bestellen. Ook deze vindt u in het assortiment onder de categorie sokkels. Indien dit wenselijk is, kunnen wij ter plaatse ook het beeld aan de sokkel bevestigen of er in de werkplaats een tekstplaatje op bevestigen. Het tekstplaatje kan voorzien worden van de naam van de jarige, de betreffende datum of een speciale tekst die u de jarige mee wilt geven. Het maakt het geven van zo’n bronzen beeld als verjaardagcadeau extra persoonlijk.

 

Verjaardagscadeaus van brons

Op onze website vindt u uitéénlopende bronzen beelden, van tuinbeelden,  dierenbeelden tot religieuze beelden alle beelden zijn overzichtelijk in categorieën onderverdeeld. Klik op de afbeelding van het beeld van brons van uw keuze om meer gedetailleerde informatie te verkrijgen. Zo vindt u meer over de hoogte, het materiaal, de afwerking en de levertijd. Wenst u meer gegevens te verkrijgen of wilt u zeker weten of het verjaardagscadeau beeld van uw voorkeur u ook in het echt bevalt? We nodigen u dan van harte uit om eens de showroom te bezoeken. Hier kunnen wij u van desgewenst advies voorzien. Maak wel even vooraf een afspraak, zodat we zeker weten dat we de tijd voor u kunnen nemen.

 

Bekijk ons aanbod verjaardagscadeau’s