Origineel huwelijkscadeau beeldje kopen voor een bruiloft of jubileum

origineel huwelijkscadeau

Met een beeldje als origineel huwelijkscadeau voor het bruidspaar of ter ere van een huwelijksjubileum maakt u een onuitwisbare indruk. Een blijvend cadeau voor een huwelijk. Wij bieden stijlvolle geschenken van brons aan met een kostbare uitstraling geplaatst op een marmeren sokkeltje.  Populaire beeldjes huwelijk zijn onder andere het beeld “handen met hart” en het beeld “handen in elkaar”.

Beeldje als cadeau voor huwelijksverjaardag met persoonlijke tekst 

huwelijkscadeau me persoonlijk tekst

Op de sokkel van het beeldje huwelijk kan een tekstplaatje worden aangebracht met uw eigen persoonlijke tekst. Bijvoorbeeld gefeliciteerd met jullie 12,5 jarig huwelijk of 40 jarig huwelijk.

Zo maakt u uw cadeau voor huwelijksverjaardag een blijvende herinnering voor het bruidspaar. Bekijk onze categorieën huwelijkskado’s

Klik op de afbeelding om naar de juiste categorie te gaan. 
U wordt doorverwezen naar onze webshop waar u de beelden ook direct kunt bestellen.

Kleine huwelijksgeschenken
Grote huwelijkscadeau's voor een bruiloft
liefdesparen als huwelijkscadeau voor in de tuin
Huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar
origineel huwelijkscadeauHieronder ziet u het huwelijkscadeau “prachtig paar op sokkel”


Huwelijksgeschenk speciaal voor lesbiennes of homo’s

Ook een huwelijksgeschenk voor lesbiennes of homo’s is bij ons mogelijk. Wij hebben een beeld speciaal voor een lesbisch stel en een beeld speciaal voor een homostel. Bekijk het huwelijksbeeld lesbiennes of het huwelijksbeeld homo’s.

Huwelijkscadeau gaytuinbeeld huwelijk
Persoonlijk huwelijkskado voor in de tuin

Naast kleine beeldjes hebben wij ook beelden van liefdesparen speciaal voor in de tuin. Ieder tuinbeeld van een liefdespaar kan op een sokkel geplaatst worden die wij ook kunnen leveren. Zo geeft u een prachtig en uniek huwelijkskado.


Cadeau huwelijksjubileum kopen, ook voor een bronzen huwelijk of als huwelijksverjaardag cadeau ouders

Hieronder vindt u beelden voor een huwelijk of voor een huwelijksjubileum. Zo ontvangt het bruidspaar een mooie blijvende herinnering aan hun trouwdag. Natuurlijk beschikken wij over meer bronzen beelden welke u kado kunt geven op de bruiloft of kan schenken als huwelijkscadeau. Mocht u in deze categorie niet vinden wat u zoekt, dan kunt u ons ook om advies vragen. Wij helpen u graag om het juiste huwelijkscadeau te kopen!


Bekijk meer huwelijkscadeaus’s