25 jaar getrouwd cadeau | Kado 25 jarig huwelijk

zilveren huwelijk cadeau | cadeau 25 jarige huwelijk

Opzoek naar een huwelijkscadeau voor een 25  jarige huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel cadeau. 25 jaar getrouwd, dat is een hele prestatie, die zeker beloond mag worden met een mooi cadeau.

Kent u een stel in uw familie of vriendenkring die een zilveren jubileum viert, dan is een bronzen 25 jaar getrouwd cadeau een prachtig geschenk.


Bekijk onze categorieën 25 jarige huwelijkskado’s

Klik op de afbeelding om naar de juiste categorie te gaan.
U wordt doorverwezen naar onze webshop waar u de beelden ook direct kunt bestellen.

Kleine huwelijksgeschenken
Grote huwelijkscadeau's voor een bruiloft
Huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar
origineel huwelijkscadeau


Orgineel kado voor een zilveren huwelijks jubileum

De mooiste cadeaus zijn objecten die, telkens wanneer je ernaar kijkt, een herinnering oproepen. Aan de gelukkige periode samen, of aan die mooie bruiloft met familie en vrienden. Met een bronzen 25 jaar getrouwd cadeau beeld kunt u dat bewerkstelligen, zeker als u er ook een sokkel met een persoonlijke boodschap aan toevoegt.


Onze bronzen beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als 25 jarig getrouwd cadeauVerras het 25 jarige bruidspaar met een blijvend geschenk

Een beeld van een verliefd paar, of het nu figuratief of abstract is, spreekt altijd tot de verbeelding. Al sinds het begin van de mensheid worden dit soort beelden gemaakt. Een bronzen beeld heeft een kostbare uitstraling en kunstzinnigheid van de maker kan tot in de details worden uitgedrukt. Het patina geeft het beeld karakter en brengt het tot leven.

Smaken verschillen enorm; u hebt bij ons dan ook een ruime keuze. Wij hebben een collectie van ruim 2000 beelden, er zit dus voor iedereen wel iets tussen dat hem of haar aanspreekt. Naast beelden van liefdesparen hebben wij ook onder andere beelden van dieren, letters en wanddecoraties. Kijk gerust rond, u raakt vanzelf geïnspireerd!


kado 25 jarig huwelijk

Een 25 jaar getrouwd cadeau beeld in huis of in de tuin

Het mooie aan een bronzen beeld, is dat het duurzaam is en in de loop der jaren niets aan schoonheid inboet. Een groot beeld in de tuin is een echte eyecatcher, en als u deze goed onderhoudt, blijft deze eindeloos mooi. Maar ook een subtiel beeldje voor op de vensterbank of op tafel is een prachtige aanvulling voor uw interieur.


25 jarig huwelijkscadeau gemaakt met vakmanschap

Onze bronzen beelden zijn allen vervaardigd door vakmensen met een passie voor hun beroep en het materiaal. Het is een arbeidsintensief proces en ieder patina wordt met de hand afgewerkt. Elk beeld is daardoor ook uniek. U kunt er daarnaast voor kiezen om een 25 jaar getrouwd cadeau beeld in een exclusief genummerde oplage te bestellen. Ook een in opdracht gemaakt beeld van een kunstenaar behoort tot de mogelijkheden.