50 jaar getrouwd cadeau kopen, een origineel kado 50 jarig huwelijk

cadeau 50 jarig huwelijk

Op zoek naar een huwelijkscadeau voor een 50 jarige huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel 50 jaar getrouwd cadeau.

50 jaar getrouwd, het is voor de gelukkigen onder ons die dat gegund is. Een prachtig kroonjaar om te vieren. Voor dit gouden jubileum is een bronzen beeld een erg leuk cadeau. Wat dacht u van het beeld ‘Handen met hart’ of het beeld ‘Om elkaar geven’ als kado 50 jarig huwelijk?


Bekijk onze categorieën voor een 50 jarig huwelijk kado

Klik op de afbeelding om naar de juiste categorie te gaan.
U wordt doorverwezen naar onze webshop waar u de beelden ook direct kunt bestellen.

Kleine huwelijksgeschenken
Grote huwelijkscadeau's voor een bruiloft
liefdesparen als huwelijkscadeau voor in de tuin
Huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar
origineel huwelijkscadeau


50 jaar getrouwd cadeau: een blijvende herinnering

Een stel dat al zo lang bij elkaar is, kiest duidelijk voor iets duurzaams, iets blijvends. Daarom past een bronzen beeld daar zo goed bij. Om in de vensterbank te plaatsen, op dat mooie kastje of in de tuin. Om telkens weer naar te kijken en nooit op uitgekeken te raken. Met een persoonlijke boodschap maakt u het cadeau nog specialer. Of het nu uw opa en oma zijn, uw ouders of goede vrienden, u maakt hen zeker blij met een 50 jaar getrouwd cadeau.


Onze bronzen beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als 50 jarig huwelijksverjaardag cadeau


Een origineel kado 50 jarig gouden huwelijk kopen met een kostbare uitstraling

Een bronzen beeld is een kado met karakter. Dit komt door de ambachtelijkheid waarmee deze beelden vervaardigd worden. Wij werken alleen met echte vakmensen waarbij de patina altijd met de hand wordt afgewerkt. Daardoor is ook ieder bronzen beeld uniek, u vindt daarvan geen tweede die exact hetzelfde is waardoor het bronzen beeld een perfect origineel 50 jaar getrouwd kado is.


50 jarig huwelijk kado

Kies uit een ruim assortiment huwelijkscadeau’s voor het 50 jarig bruidspaar

Wij hebben een collectie van ruim 2.000 beelden, van figuratief tot abstract. Zoveel mensen, zoveel smaken. Als u rondkijkt op onze site vindt u altijd wel iets dat u aanspreekt en geschikt is voor het 50 jarige bruidspaar. Al vele stellen zijn gelukkig gemaakt met een bronzen huwelijksgeschenk, al dan niet met een persoonlijke boodschap. De herinnering aan de bruiloft of aan de vele mooie jaren samen maakt het beeld zo waardevol.


Veilige verzending en goede service van uw 50 jarig huwelijkscadeau

Over de bezorging van het 50 jaar getrouwd cadeau hoeft u niet in te zitten; met onze ervaring weten wij raad met alle soorten bronzen beelden, van groot tot klein, en verpakken deze met uiterste zorg en aandacht. Ook worden ze met een track & trace code verstuurd, zodat deze niet zoek kunnen raken. Het met spoed bezorgen van een pakket is voor ons geen enkel probleem. Niet voor niets worden wij door de klanten gewaardeerd om de hoge kwaliteit en snelle bezorging. Heeft u vragen over een 50 jaar getrouwd cadeau kopen? Neem gerust contact met ons op.