Cadeau 12,5 jaar getrouwd | Kado 12,5 jarig huwelijk

Koperen huwelijkscadeau | Huwelijkscadeau 12,5 jarig huwelijk

Opzoek naar een huwelijkscadeau voor een 12,5  jarige huwelijk? Wij helpen u graag met een origineel cadeau.

Bent u zelf of kent u een stel dat 12,5 jaar getrouwd is, dan wilt u ze echt iets geven dat uit het hart komt. Met een bronzen cadeau 12,5 jaar getrouwd geeft u ze een blijvend cadeau voor hun koperen bruiloft als viering van de liefde. Een uniek geschenk, voor in huis of in de tuin, waar u een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen.Bekijk onze categorieën 12,5 jarige huwelijkskado’s

Klik op de afbeelding om naar de juiste categorie te gaan. 
U wordt doorverwezen naar onze webshop waar u de beelden ook direct kunt bestellen.

Kleine huwelijksgeschenken
Grote huwelijkscadeau's voor een bruiloft
Liefdesparen voor in de tuin als 12,5 jarige huwelijkscadeau
Huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar
origineel huwelijkscadeau


Een origineel huwelijksgeschenk voor een 12,5 jarige huwelijk

Met een bronzen beeld, zoals “Handen met hart” of “De belofte” verrast u ieder paar. Een beeld met een hoopvolle, mooie boodschap waar iedereen blij van wordt. Of het nu gaat om een man en vrouw die samen een stel vormen, of twee mannen of twee vrouwen, want er zijn ook huwelijksgeschenken speciaal voor homo’s en lesbiennes.

Of u nu de voorkeur geeft aan een abstract of juist figuratief bronzen beeld, u vindt van alle soorten een ruime keuze. Ze zijn er in veel verschillende maten, van een klein beeldje voor in de vensterbank, tot een manshoge sculptuur voor in de tuin. Het is ook mogelijk om een beeld in beperkte oplage te bestellen, of in opdracht te laten maken door een kunstenaar.


Onze bronzen beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als 12,5 jarig getrouwd cadeauKado 12,5 jarig huwelijk

Ambachtelijke vervaardiging van cadeau 12,5 jaar getrouwd

Van modellering tot afwerking: al onze bronzen beelden zijn gemaakt door vakmensen. Het patina van ieder beeld wordt met de hand aangebracht. Door het ambachtelijke handwerk, met veel zorg afgewerkt is ieder beeld weer iets anders, en heeft u dus gegarandeerd een uniek cadeau! Al vele paren zijn gelukkig gemaakt met een bronzen huwelijkscadeau.


Voeg een persoonlijke boodschap toe

Bij vrijwel elk bronzen beeld kunt u voor een gering bedrag een tekstplaatje laten toevoegen met een persoonlijke boodschap. Een cadeau 12,5 jaar getrouwd, met zoveel aandacht gemaakt, zal een onuitwisbare indruk maken op de ontvanger. Een blijvende herinnering aan een gelukkige periode samen.


Snelle en veilige verzending van uw koperen huwelijk cadeau

U wilt natuurlijk dat er tijdens het verzenden van het cadeau 12,5 jaar getrouwd niets met het beeld gebeurt. Daarom worden deze met veel zorg ingepakt en blijven ze onderweg in perfecte staat. Dit geldt ook voor de grote beelden. Door ons vakmanschap en ervaring hiermee kunnen wij deze snel en veilig verpakt bij u thuis bezorgen. Niet voor niets krijgen wij een zeer hoge waardering van onze klanten.