Hoe u kunt betalen voor een bronzen beeld

Wij gaan zorgvuldig om met onze klanten. Hieronder kunt u lezen hoe u tot koop van een bronzen beeld kunt overgaan.

 

Tot € 2.000,00

Bronzen beelden tot € 2.000,00 kunnen direct besteld worden. U kunt hiervoor het simpele vier stappenproces in onze webwinkel volgen als u een bronzen beeld besteld. Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigings e-mail met als bijlage een factuur in PDF.

Bronzen Beelden Winkel is lid van Stichting Webwinkelkeur. Wij voldoen aan alle eisen van de wetgeving zodat u veilig en vertrouwd bij ons kunt kopen. 

 

Hoe te betalen bij beelden boven de € 2.000,00

Bij bronzen beelden boven de € 2.000,00 hoeft u niet direct het volledige bedrag vooraf te betalen. Wij vragen dan een aanbetaling van 50% van de verkoopprijs. Hiervan ontvangt u van ons een betalingsbewijs. Bij aflevering kunt u het restbedrag voldoen per pin als het beeld op het gewenste adres wordt afgeleverd . U betaalt dan aan de deur per pin het resterende bedrag. Wij verzenden het beeld verzekerd en aangetekend naar u toe.

Kunst is gevoel. Heeft u geen gevoel bij het beeld, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.

 

Eerst het bronzen beeld van te voren zien?

Ook kunt u het beeld na bestellen vooraf bekijken in onze showroom in Kampen. Zo kunt u eerst bepalen of u een goed gevoel heeft bij het beeld en of deze u aanspreekt. Als het beeld u aanspreekt, dan kunt het restbedrag betalen. Heeft u geen goed gevoel, dan storten wij het aanbetalingsbedrag terug op uw rekening. De reden waarom wij een aanbetaling vragen is dat wij er dan vanuit kunnen gaan dat u serieus geïnteresseerd bent.

 

Bronzen beelden boven de € 5.500,00

Bronzen beelden boven de € 5.500,00 kunt u alleen van te voren bekijken bij ons in Kampen.

 

Meer informatie over verzenden of afhalen.

 

Terug naar informatie