Jubileum cadeau bedrijf | Een origineel bedrijfsjubileum cadeau

Jubileum cadeau bedrijf. Binnenkort viert het bedrijf waaraan u op enigerlei wijze verbonden bent, een jubileum. Zo’n belangrijke gebeurtenis vraagt natuurlijk om een feest. Zoekt u als werknemer, zakelijke relatie, vriend(in) of goede buur een manier om het jubileum bedrijf te kunnen vieren met de eigenaar? Daar hoort een jubileum cadeau bij.

Wilt u iets schenken wat hem/haar lang bij zal blijven, en dus niet in de vergetelheid zal raken, plus het elke dag bewonderd kan worden? Dan is de keuze voor een origineel bronzen jubileum cadeau bedrijf zo gemaakt. Wij leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit van met de hand vervaardigde beelden. 

Bekijk onze populaire bedrijfsjubileum cadeau’s categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan.

Kleine bedrijfsjubileum cadeaus van brons

Een bedrijfsjubileum cadeau kunt u bij Bronzen Beelden Winkel onder andere vinden in kleine exemplaren. Deze collectie bewijst dat een bescheiden beeldje net zo’n grote betekenis kan hebben als de grote bronzen beelden in ons assortiment. Allemaal verschillen ze sterk van elkaar, onder andere qua thema. Voorbeelden zijn: de mijlpaal, het glas heffen en succes. Een jubileum kunnen vieren is vaak een team effort. Wilt u hier graag de nadruk op leggen en als team een geschenk aanbieden? Ook dan vindt onder onze kleine jubileum cadeaus bedrijf de juiste bronzen beeldjes.

Op maat laten vervaardigen van gewenste bronzen beeld

Waar u ook voor kiest, u heeft met een bronzen kunstwerk in welke vorm dan ook beslist een uniek cadeau om te schenken. En zit het beeld van uw keuze er helaas niet bij? Geen probleem, want we bieden u graag de mogelijkheid om een beeld op maat te laten maken. Zo krijgt u altijd iets dat voldoet aan uw verwachtingen en meer dan de moeite waard is om te overhandigen.

Grote jubileumgeschenken en tuinbeelden

Liever iets groters? Kijk dan bij onze grote jubileumgeschenken en tuinbeelden. De grote bronzen beelden worden vrijwel allemaal geleverd inclusief een hoge sokkel. Hier vindt u soortgelijke thema’s als hierboven genoemd. Goed om te weten is dat onze bedrijfsjubileum cadeaus ook erg geschikt zijn om te plaatsen in de tuin, zoals onze speciale collectie tuinbeelden. We bieden u tal van mogelijkheden, waaronder zelfs zeer fraaie dierenbeelden, vazen, abstracte beelden en windgongen.

Plaquettes en penningen als bedrijfsjubileum geschenk

U kunt zelfs met een groep mensen of zakelijke relatie een bronzen plaquette aanbieden. Deze kunnen we geheel op maat laten vervaardigen. U bepaalt de beeltenis die erop moet komen te staan en de gewenste tekst. Een mogelijkheid is het laten maken van een plattegrond van het gebouw, of het vooraanzicht laten verwerken in brons. Ook andere door u bedachte opties luisteren we graag naar. Ditzelfde geldt voor het laten maken van unieke penningen, bijvoorbeeld met de afbeelding van de firma erop.

Origineel cadeau jubileum 

Ook een origineel jubileum bedrijf is het geven van een zonnewijzer. Dit zijn prachtige exemplaren om te schenken, vanwege de zeer fraaie afwerking en de luxe uitstraling in zijn algemeen. Uiteraard vervullen deze exemplaren hun oorspronkelijke functie nog steeds goed, maar zijn ze vooral een parel om in de tuin te hebben staan. Bestel er een sokkel bij, te vinden in onze categorie ‘sokkels voor beelden’, zodat het jubileum cadeau bedrijf stevig staat en er tevens een tekstplaatje op bevestigd kan worden, voorzien van een persoonlijke bedrijfsjubileum tekst.

Wanneer heeft u een bedrijfs jubileum kado nodig?