liefdesbeeldje van bronsLiefdes beeldjes van brons

Liefdesbeeldjes om te zeggen hoeveel u iemand lief heeft of hoeveel u van iemand houdt. De liefdes beeldjes en sculpturen van Bronzen Beelden Winkel zijn naast geschenken beeldjes, mooie kleine bronzen beeldjes.

Onderaan deze pagina vindt u onder andere bronzen liefdes geschenken voor verliefde stellen, vriendschap of een huwelijk. Al onze liefdesbeeldjes kunt u personaliseren met een eigen tekst. Denk bijvoorbeeld aan twee namen en de bewuste trouwdatum. Een mooi cadeau voor Valentijnsdag of wanneer u een lange tijd samen bent.

Bronzen beeldje liefde bestellen

Een bronzen beeldje liefde bestellen? Dat kan heel gemakkelijk online, u kunt het liefdesbeeldje dan binnen 2 werkdagen in huis verwachten. Zou u het liefdesbeeld willen voorzien van een persoonlijke tekst dan bedraagt de levertijd 5 werkdagen. U kunt de tekst in het opmerkingen veld bij de bestelling achterlaten, mocht het ons niet duidelijk zijn nemen wij contact met u op.

Een persoonlijke boodschap recht uit het hart geeft het liefdes moment nog meer betekenis, het zorgt voor een blijvende herinnering die jarenlang meegaat.

liefdesbeeldje personaliseren

 

Onze bronzen beeldjes liefde

Onze bronzen beeldjes liefde vindt u hieronder. Mocht u niet vinden wat u zoekt bekijk dan ook onze beeldjes huwelijk of liefdesbeelden voor in de tuin.

 

Bekijk hier ons aanbod liefdes beeldjes