sportbeeldjes kopenSportbeeldjes van brons

In deze categorie hebben we sportbeeldjes van brons voor u tentoongesteld. Bijna alle bronzen sportbeeldjes beelden een bepaalde sport uit, zoals een bronzen sportbeeldje van dansers, een ballerina, een golfer, een boogschieter, een wielrenner, een voetballer, en nog veel meer. Ook hebben we een sportbeeldje dat een podium weergeeft waar winnaars op staan die zeer blij zijn.

Voor alle bronzen sportbeeldjes geldt dat ze van de hoogste kwaliteit gemaakt zijn. Ze zijn daarom niet alleen een cadeautje om te krijgen, maar ook om te geven als onderdeel van een sportevenement. Indien gewenst kan het bronzen beeldje van uw keuze een tekstplaatje meegegeven worden. Zo kan het sportbeeldje dienen als award of trofee en blijft het een herinnering aan die ene speciale gebeurtenis. Hier vindt u kleine bronzen beeldjes van diverse sporten.

 

Meer informatie over een bronzen sportbeeldje als trofee

Voor meer informatie over het bronzen sportbeeldje kunt u klikken op de afbeelding. Nu ziet u gedetailleerde info, zoals hoogte, materiaal en de levertijd. Alle sport beeldjes zijn gemaakt uit een verbronste tinlegering. Er geldt een gemiddelde levertijd van 1 werkdag na het ontvangen hebben van uw bestelling. Wilt u een sportbeeldje met teksplaatje bestellen dan heeft u deze al binnen 5 werkdagen in huis. De sportbeeldjes van brons kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Hebt u hier hulp bij nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Laat u uitgebreid adviseren over bronzen sportbeeldjes in de showroom

Desgewenst zijn de sportbeeldjes van brons ook te zien in onze showroom die gevestigd is in Kampen. Voor wie in de buurt woont of juist van ver onze showroom wil bekijken, iedereen is bij ons van harte welkom. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het van belang om een afspraak te maken alvorens u komen wilt. U weet dan zeker dat er een deskundige in de buurt is die alle tijd voor u neemt. Natuurlijk kunt u ook voor telefonisch advies bij ons terecht. Kijk ook eens bij onze andere kleine beeldjes.

 

Bekijk hier ons aanbod sportbeeldjes van brons