Bronzen tuinbeelden kopen van figuren dieren, engelen of moderne vormgeving

Bronzen tuinbeeld kopen


Bronzen tuinbeelden
 als eyecatcher voor in uw tuin. Onze bronzen beelden voor in de tuin zijn prachtig en zeer gedetailleerd afgewerkt, meestal in een bepaalde bronzen patinering. U kunt  voor diverse bijzondere tuinbeelden van brons bij ons terecht, zoals liefdesparen, ballerina’s enkinderbeelden.


Uw tuinbeeld vastzetten

De meeste bronzen tuinbeeld zijn voorzien van gaatjes aan de onderkant of achterkant zodat het tuinbeeld gemakkelijk met schroefpennen en door middel van twee componentenlijm vastgezet kan worden. Als het beeld niet voorzien is van gaatjes, dan kunnen wij u ook sterk verlijmende kit leveren waarmee u het beeld muurvast kunt zetten. Ook zouden wij een tuinbeeld op de bijpassenden sokkel kunnen monteren.

Uil brons

Tuinbeelden van brons van uiteenlopende dieren

Ons aanbod van tuinbeeld dieren bestaat onder andere uit bronzen uilen, paarden tuinbeelden en bronzen stieren. Zoekt u een bepaald dierenbeeld? U kunt dan links boven in onze webshop de zoekfunctie gebruiken of uw vraag aan ons mailen.


Bekijk onze categorieën tuinbeelden

Klik op de afbeelding om naar de juiste categorie te gaan.
U wordt doorverwezen naar onze webshop waar u de beelden ook direct kunt bestellen.

Abstracte beelden voor in de tuin
Figuratieve beelden voor in de tuin
Liefdespaar als tuinbeeld
Auguste rodin beelden voor in de tuin
Kinderbeelden voor in de tuin
Tuinbeeld vrouw
Tuinbeeld dier
Tuinvazen van brons


Fonteinen en zonnewijzers

Ook hebben wij diverse fontein beelden voor aan uw vijver en uiteenlopende bronzen zonnewijzers.


Abstract tuinbeeld brons geplaatst op een sokkel

Ziet u er tegen op om uw tuinbeeld zelf te plaatsen? Of wilt u uw tuinbeeld met sokkel bestellen?  Bronzenbeeldenwinkel.be ontzorgt u, ons eigen plaatsingsteam plaatst tuinbeelden in heel Nederland. Ook zijn wij partner van een gerenommeerd natuursteenbedrijf waardoor wij iedere gewenste natuursteen sokkel kunnen leveren van de beste kwaliteit met 25 jaar garantie.

bronzen liefdespaar op sokkel

Bekijk hier enkele voorbeelden van tuinbeelden met sokkel deze zijn door ons geplaatst.
Bij ons heeft u de keuze uit natuursteen sokkels, terrazzo sokkels, marmeren sokkels, betonnen sokkels, basalt sokkels of sokkels van versteend hout. Neem contact met ons op en wij geven u advies welke sokkel het beste past bij het door u gekozen beeld.


Tuinbeelden in het echt bekijken in onze showroom

Heeft u een specifiek tuinbeeld op het oog?  Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u deze in onze showroom kunt bekijken. Wij verzoeken u vriendelijk om een afspraak te maken als u ons wilt bezoeken zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen.

Kwaliteit van onze beelden voor in de tuin

Bekijk deze video en zie wat de kwaliteit is die wij leveren van onze beelden voor in de tuin.


Grootste collectie bronzen tuinbeelden van Belgïe en Nederland te koop

Bekijk hieronder de grootste collectie bronzen tuinbeelden van Nederland en België. Bij elk tuinbeeld staat de prijs vermeld en is te koop.

Bekijk ons assortiment tuinbeelden