Bronzen ballerina beelden voor in de tuin of een klein ballerina beeldje voor op uw tuintafel

Ballerina beelden van dansende dames in diverse poses. Een beeld van een ballerina van brons is ideaal als tuinbeeld maar een ballerina beeldje kan ook mooi staan als accessoire op een tuintafel bijvoorbeeld. Wij hebben vrouwen beelden en ballerina beelden beschikbaar in diverse hoogtes en in meerdere kleuren. bronzen ballerina beelden

Een ballerina beeld in diverse poses Mag het beeld een prominente rol hebben in de tuin en in grootsheid aanwezig zijn? Kijkt u dan eens bij de bronzen ballerina beelden van 1 meter of hoger. Een bronzen ballerina beeld laat uw tuin in ieder seizoen een feestje zijn.

 

beeldje balerina op sokkelBallerina beeld van brons op sokkel

Sommige kleine ballerina beeldjes zijn al bevestigd op een marmeren sokkeltje, zie hiervoor de individuele artikelen. De grote ballerina beelden zijn exclusief sokkel, maar plaats het beeld op een mooie sokkel en u zet u de bronzen ballerina letterlijk op een voetstuk. Het beeld lijkt hierdoor optisch groter, maar versterkt ook de uitstraling van het bronzen ballerina beeld. Sokkels zijn bij ons te bestellen in de vorm van natuursteen, beton, marmer, en veel meer. Ieder type materiaal heeft zijn eigen unieke uitstraling. Indien gewenst kunnen wij de sokkel ook voor u plaatsen en het beeld er voor u op monteren. Weten welke sokkel past in uw tuin én goed past bij het gekozen beeld? Neem contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies.

 

Bronzen ballerina beeldje kopen

Al onze ballerina beeldjes van brons zijn online te bestellen via onze webshop. Klik op de afbeelding van het bronzen ballerina beeldje van uw keuze om de prijs en overige informatie te zien. Bij ons bent u niet alleen verzekerd dat uw bestelling met de grootst mogelijke zorg en aandacht wordt verzonden, uw bestelling van een ballerina beeld is ook daadwerkelijk verzekerd zodat u zorgeloos een ballerina beeldje kopen kunt.

 

Bekijk hier ons aanbod ballerina beelden