Beelden van Rodin kopen zoals Adam, Eva en De Denker
Adam van rodin

Bronzen Beelden Winkel heeft het grootste aanbod van Auguste Rodin beelden van brons. Deze tuinbeelden van onder meer Adam en De Denker zijn prachtig vormgegeven. Zo heeft Adam een getormenteerde pose waarbij met beide handen naar de grond wordt gewezen. Hiermee wordt de binding met de aarde gesymboliseerd.

 

Over Auguste Rodin

Rodin was een Franse beeldhouwer van het impressionisme. Hij gebruikte de natuur om zijn werk levendig eruit te laten zien. Zijn werk valt op door het onregelmatige oppervlak, waarop de lichtval schitteringen veroorzaakt die het beeld beweeglijkheid geven. In 1881 kreeg Rodin de opdracht van het Kunst-ministerie om grote beelden te maken van Adam en Eva. Het beeld is hevig geïnspireerd door het werk van Michelangelo.

Auguste Rodin beeldhouwer

 

Een beeld van Rodin zoals De Denker geplaatst op een sokkel

U kunt een beeld van Rodin ook plaatsen op een sokkel van natuursteen of beton. Wij kunnen ieder gewenste sokkel van natuursteen of sokkel leveren en het Adam beeld of een ander beeld van Auguste Rodin voor u monteren. De Denker als standbeeld kunnen wij ook voor u plaatsen, eventueel met gewapende betonfundering.

De denker van Rodin

De Denker van Rodin in brons geplaatst op een sokkel van natuursteen

 

Beelden van Rodin online kopen zoals De Denker

Alle beelden van Auguste Rodin zoals Adam en De Denker kunt u direct gemakkelijk online kopen in onze webshop. Heeft u vragen over beelden van Rodin kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk hier ons aanbod beelden van Rodin