Bronzen fontein kopen voor in de tuin | Fontein beelden van figuren en dieren

bronzen fontein tuinBronzen fontein kopen voor in uw tuin? Bij ons kunt u niet alleen terrecht voor tuinbeelden en zonnewijzers maar ook voor prachtige bronzen fontein beelden. Onze bronzen fontein beelden zijn gemakkelijk aan te sluiten. Het enige wat u hoeft te doen is een slang in het beeld te steken, en voila, het water kan stromen.

 

Plaatsing fontein beelden in heel Nederland

Wij plaatsen fontein beelden in heel Nederland. Vooral bij beelden van 2 meter hoog die meer dan 100 KG wegen kan dit een uitkomst voor u zijn. Wij kunnen een fontein ook voor u op een gewapende betonfundering bevestigen zodat u ervan verzekerd bent dat de fontein netjes recht staat in uw tuin.

 

Fontein zwembad

Een bronzen fontein voor aan uw vijver of zwembad

Ook bieden wij diverse bronzen beelden die u als fontein kunt gebruiken voor aan uw vijver of zwembad.

 

Een fontein beeld van een dier

Dolfijnen, reigers en schildpadden zijn enkele dieren die wij aanbieden die zo gemaakt zijn, dat ze ook als fontein gebruikt kunnen worden. Ook hier geldt dat u alleen de waterslang op het beeld hoeft aan te sluiten om het water uit het beeld te laten komen.

 

Dierenbeeld fontein

 

Fontein kopen online of na bezichtiging

Bij een fontein kopen boven de € 2.000,00 hoeft u niet direct het volledige bedrag vooraf te betalen. Wij vragen een aanbetaling van 50% van de verkoopprijs indien u het fontein beeld wilt laten bezorgen. Ook kunt u een fontein na bestellen eerst vooraf bekijken in onze showroom in Kampen. Zo kunt u bepalen of u een goed gevoel heeft bij de fontein en of deze u aanspreekt. Fonteinen onder de € 2.000,00 kunt u gemakkelijk en veilig online kopen.

 

Bekijk ons assortiment bronzen fonteinen