Griekse beelden kopen van brons uit de Griekse mythologie

Griekse beelden kopenGriekse beelden maken ook deel uit van onze collectie tuinbeelden. Deze bronzen beelden voeren ons terug naar de oorsprong van de Griekse mythologie. Wij bieden de bekende figuren aan, zoals Atlas die een hemelgewelf op zijn schouders draagt. Sisiphos die tot het einde ter tijden een grote steen een berg op moet duwen of een bronzen beeld van de heldhaftige Achilles.

Achter alle Griekse beelden van brons schuilt een verhaal, waarvan de één wellicht u meer bekender voorkomt dan de ander. Griekse bronzen beelden die we nog her en der kunnen vinden uit die tijd staan bekend om hun zeer grote gedetailleerdheid. Daarin vertonen ze een grote gelijkenis met de Griekse beelden die u tegenwoordig kunt vinden bij Bronzenbeeldenwinkel.nl. Al deze Griekse tuinbeelden zijn van hoge kwaliteit die u van ons mag verwachten.

 

Griekse beelden van brons in diverse formaten

Een Grieks bronzen beeld kan in principe in ieder tuin prachtig tot zijn recht komen. Welk beeld geschikt is voor uw tuin, dat is vooral een kwestie van smaak. Wij hebben voor u tuinbeelden die levensgroot zijn, zoals het standbeeld Atlas van brons. Ook kleinere beelden hebben we voor u beschikbaar. Onze tuinbeelden zijn corrosiebestendig en ervoor gemaakt om langdurig buiten te kunnen staan, zonder dat dit uiteraard ten koste gaat van de kwaliteit. Ook binnenshuis kunnen ze geplaatst worden. Vooral de kleinere Griekse bronzen beeldjes lenen zich hiervoor uitstekend.

 

Grieks beeld kopen op een sokkel

Desgewenst is het mogelijk om een Grieks beeld van brons op een sokkel te plaatsen. Dat brengt niet alleen iets extra’s toe aan het beeld van brons, maar ook geeft het de mogelijkheid om er een tekstplaatje op aan te laten brengen. Zo kunt u het item weggeven als prijs of cadeau doen ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis. Alle beelden en sokkels die u kunt vinden in onze webshop, zijn online te bestellen. Heeft u vragen over een Grieks beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk hier ons aanbod Griekse beelden