zakelijk beeldje bedankjeZakelijke beeldjes van brons als bedankje

Met een zakelijk beedje  of zakelijke bedankje als geschenk voor een zakenrelatie of collega maakt u een onuitwisbare indruk. Stijlvolle kleine bronzen beeldjes  met een kostbare uistraling geplaatst op een marmeren sokkeltje.

 

Zakelijke bedankjes met persoonlijke tekst voor uw zakenrelatie

Op de sokkel kan een tekstplaatje worden aangebracht met uw eigen persoonlijke tekst. Zo maakt u uw zakelijke bedankje een blijvende herinnering voor uw zakenrelatie. Wellicht zijn ook onze eindejaarsgeschenken voor u interessant.

 

 

Een zakelijk beeldje voor een collega die afscheid neemt of met pensioen gaat

Tevens bevat ons assortiment diverse zakelijke beeldjes die geschikt zijn om als geschenk te geven voor een collega. Deze beeldjes zijn meer gericht op samenwerking, teamspirit en op elkaar kunnen vertrouwen. Ook deze beeldjes kunnen voozien worden van een tekstplaatje. Neemt uw collega afscheid of gaat hij met pensioen? Bekijk dan onze pagina’s afscheidscadeau en pensioen cadeau.

 

Een gepersonaliseerd bedank beeldje

Ook is het mogelijk om een eigen zakelijk bedankje / beeldje te laten maken bijvoorbeeld ter ere van een jubileum. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 

Bekijk hier ons aanbod zakelijke bedankjes